Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. maj 2020
Kl. 20.00

Fed Fredag: D-A-D

Oplev en enestestående koncert med ikoniske D-A-D – ‘The Rock of Rock’

Siden D-A-D blev dannet i 1984 og spillede sine første koncerter samme år, har bandet skabt sig et ry som et forrygende liveband – og grundlagde tidligt kernen af den trofaste fanskare, der siden har fulgt bandet. I ´86 kom debutalbummet ”Call Of The Wild”, der allerede året efter blev fulgt op af ”Draws A Circle” – og det er på disse tidlige albums man kan finde senere klassikere som ”Marlboro Man”, ”It´s After Dark”, ”Isn´t That Wild” og programerklæringen ”I Won´t Cut My Hair”.

 

Langsomt forsvandt det meste af country-lyden, til fordel for en hårdere og sine steder decideret heavy-inspireret rock. I 2000 kom ”Everything Glows” – der med sange som titelnummeret og ”Nineteenhundredandyesterday”, fastholdt D-A-Ds position som DKs største rockband. ”DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK” kaldte nationalrockerne deres 11. studiealbum fra 2011, der viste kvartetten i forrygende form. D-A-D var i den grad tilbage ved rødderne, hvad publikum begejstret kvitterede for, da bandet i 2012 drog på intensiv turne, med mere end 60 koncerter over hele Europa.

Syng med på hits som ”I’m Sleeping My Day Away”, ”Laugh ’n’ A 1/2″ og ”Bad Craziness”, når D-A-D rocker taget af friluftsscenen i Tivoli Friheden, og fyrer den af til Fed Fredag d. 22. maj 2020.

OBS! Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.