Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. maj 2024
Kl. 20.00 - 21.15

FED FREDAG MED ARTIGEARDIT X LAMIN

GLÆD DIG TIL AT OPLEVE ARTIGEARDIT X LAMIN, DER INDTAGER FED FREDAG!

De to rappere er kendt for at være nyskabende, kompromisløse og har været med til at redefinere genren, både sammen og hver for sig.

Dansk hiphops nye dynamiske duoTilbage i 2021 udgav Artigeardit og Lamin ’Ny Agenda’, som var deres første fælles EP, og siden er de gået sammen på singlerne ‘Vågen’ og ‘Vi ku’ blive’, og i september 2023 har de udgivet fuldlængde albummet ’Nu Hvor Vi Er Her’, som indikerer et forrygende år med koncerter for begge rappere.

Ikonisk lyd og loyal fanskare!

Artigeardit har skabt et unikt musikalsk og visuelt univers, som har givet ham en bred og loyal fanskare. Gennem sine tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Han har fra starten været en ener på den danske musikscene og et af de største rap-talenter vi har set i årevis. Hans ikoniske lyd, der både er forførende og let genkendelig, har løftet ham til toppen af dansk rap og de danske hitlister. Han udgav i foråret 2023 det karrieredefinerende album, ”Længe Leve”, som blandt andet fik seks ud af seks stjerner i Soundvenue.

Årets nye navn i 2022 og velskrevne tekster!

Lamin er en af musikscenens nye og hurtigst voksende navne. Med sine anmelderroste koncerter og velskrevne rap-tekster vandt han ’Årets Nye Navn’ ved DMA 2022, samt ’P3 Talentet’ ved P3 Guld 2022. Samme år udgav Lamin sit andet studiealbum, “Kronisk Skeptisk”, som hurtigt ramte nr. 1 på albumlisten. Med sine skarpe punchlines og benhårde levering har Lamin ikke sat en fod forkert, siden han blæste ind på rap-scenen. Han har fået fans til at ”Ride The Wave” landet over og det går kun fremad herfra.

 

Finder sted: Tivoli Friheden