Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

31. maj 2024
Kl. 20.00 - 21.15

FED FREDAG MED D-A-D

GLÆD DIG TIL AT OPLEVE D-A-D, DER INDTAGER FED FREDAG.

Når det kommer til dansk rock, er legenderne fra D-A-D et af de første navne, der falder de fleste ind. Med en perlerække af udødelige rockklassikere som ”Sleeping My Day Away”, ”Bad Craziness” og ”Everything Glows har rocklegenderne gang på gang vist, at de ikke er til at komme uden om. I 2024 fejrer den danske rockinstitution 40-års jubilæum, og de har på ingen måde planer om at sagtne farten!

Stort 40-års jubilæum!

Den 3. marts 2024 er det 40 år siden, at D-A-D spillede deres allerførste koncert, og bandet har lige siden dengang leveret ufortyndede medrivende rock til både det danske og internationale publikum. De startede som unge knægte med at spille uprætentiøs countrypunk på de mindre spillesteder i København, og i dag står de bag en sand perlerække af udødelige rockklassikere som ”Sleeping My Day Away”, ”Bad Craziness”, ”Everything Glows” og mange, mange flere.

Det bliver et kæmpestort år for bandet, som har masser af fejringer og helt ny musik på vej. De har skrevet omkring 40 sange siden det forrige album, ”A Prayer For The Loud” (2019), og af dem har de fire musikere valgt de 17-18 bedste ud og indspillet dem. Lidt længere henne i processen vil de formentlig skære et par stykker fra, så det kommende album bliver ”all killers, no fillers”.

 

Finder sted: Tivoli Friheden