Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. juli 2024
Kl. 20.00 - 21.15

FED FREDAG MED OH LAND & PIL

GLÆD DIG TIL AT OPLEVE OH LAND & PIL, DER INDTAGER FED FREDAG.

En bred vifte af lyde og stilarter

Siden 2008 har Oh Land – med det kristne navn Nanna Østerland Fabricius – været umuligt at se forbi på den danske musikscene. Med hendes debut Fauna udstak hun en solid retning op- og udad for hendes karriere, og hun arbejder nu på det sjette album i rækken. Med sin umiskendelige fornemmelse for at skabe noget særligt indenfor electropop-genren har hun ikke bare gjort sig bemærket herhjemme. Den opmærksomhed trak hende til New York, hvor hun har arbejdet sammen med Pharell, Tricky, Sia og John Legend.

Oh Land er kendt for at inkorporere en bred vifte af lyde og stilarter i sin musik, hvilket giver hendes sange en elektisk og frisk fornemmelse, som vi sjældent ser. Den populære sanger, fortsætter med at udforske nye musikalske stier og forbliver en spændende kunstner med et helt unikt kunstnerisk udtryk.

’Dronning Af Månen’

Med sin smørbløde vokal og sine dansksprogede sange om skæve følelser, har Pil ramt et stort publikum. Et publikum, som hun med et helt særligt nærvær får tryllebundet, når hun står på scenen. I begyndelsen af 2023 udgav Pil singlen ’Dronning Af Månen’, som i skrivende stund har rundet guld og langt over 6 millioner streams på Spotify. Den og det øvrige drømmende dejlige bagkatalog har givet hende kroningen til dronning af dansk pop.

 

Finder sted: Tivoli Friheden