Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

28. juni 2024
Kl. 20.00 - 21.15

FED FREDAG MED SAVEUS

GLÆD DIG TIL AT OPLEVE SAVEUS TIL FED FREDAG!

Saveus har smadret lydmuren med en åbenlys dedikation og kærlighed til eksplosiv og samtidig melodisk lyd. Bag Saveus står Martin Hedegaard – et disciplineret legebarn med en enestående evne til at lægge et crowd ned med rå energi og smittende ekstase.

Et comeback af dimensioner!

Siden Martin Hedegaard meldte sin tilbagekomst til den musikalske verden som Saveus til P3-Guld tilbage i 2015, har han sat barren højt. Publikum er blevet udfordret med episke musikalske værker og intense liveoptrædener, der kræver både opmærksomhed og indlevelse, og de har taget begejstret imod. Saveus blev i løbet af kort tid et stort livenavn herhjemme med koncerter på både Roskilde Festivalens Orange scene, samt i KB-Hallen. Hits som Levitate Me, Ready To Die, Everchanging og Himalaya løftede Saveus op i den musikalske superliga.

Martin Hedegaard er et disciplineret legebarn, som konstant søger højere og vildere, når han står på scenen. Ligeledes kredser produktionerne omkring den opbyggelige, storslåede og højenergiske helhedsoplevelse, som når international klasse. Musikken kalder – og du skal selvfølgelig med! Glæd dig til at opleve ham til Fed Fredag!

 

Finder sted: Tivoli Friheden