Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. august 2024
Kl. 20.00 - 21.15

FED FREDAG MED THOR FARLOV & DANSER MED PIGER

GLÆD DIG TIL AT OPLEVE THOR FARLOV OG DANSER MED PIGER, DER INDTAGER FED FREDAG.

Glæd dig til en aften med sprøde og varme hits, når Thor Farlov og Danser med piger indtager scenen og giver koncert. Det bliver altså en aften med hele to koncerter.

Fra Citiboys til solohot! 

Thor Farlov overraskede alle da han, i slutningen af 2020, solodebuterede med surprise-albummet, ’Nye Minder’. Med funklende anmelderstjerner fra Soundvenue, GAFFA og Politiken, cementerede det tidligere Citybois-medlem sine tårnhøje ambitioner som sangskriver og artist på egen hånd.

Med de disco-house inspirerede singler, ’Solen Op’ og ’Italien’, blændede Thor Farlov i 2023 op for en ny lyd ovenpå 2022-udgivelser som hitsinglerne ’Kompromis’ og ’Ovenpå’, og ikke mindst det anmelderroste debut-album, ’Nye Minder’.

Lyden af venskab og musikalsk talent

Efter flere år med optrædener med coverversioner, fik Danser med piger lyst til selv at skrive og indspille deres egen musik. En aften i deres selvbyggede hjemmestudie skete der pludselig noget. Debutsinglen tog sin spæde start og i stedet for at gå i seng, for at være friske til en vigtig session dagen efter, blev bandet oppe hele natten for at lave sangen færdig: ”Når vi laver musik, så går vi og har det for sygt hele aftenen og natten! Vi går og danser til det, synger, kigger på hinanden og får det fedeste rush af at lave den her musik. Vi synes, det ville være dumt, hvis ikke vi forsøger at videregive denne følelse, til dem der vil lytte”. – Danser Med Piger.

 

Finder sted: Tivoli Friheden