Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. maj 2024
Kl. 20.00 - 21.15

FED FREDAG MED ZAR PAULO

GLÆD DIG TIL AT OPLEVE ZAR PAULO, DER INDTAGER FED FREDAG!

Med Zar Paulo er du garanteret en oplevelse, der både byder på en ekstraordinær scenepræstation, et utroligt nærvær og en lydlig tungeslasker af bandets fængende synth-pop-rock. Den dansksprogede rock-pop-kvintet fra Aarhus har en humor og en dybde i deres tekster, som man ikke kan undgå at blive draget af.

Det unge band, bestående af fem venner fra Aarhus, har udelukkende modtaget fem- og seksstjernede anmeldelser for deres liveshows på de danske festivaler. Med top-anmeldelser, stort fremmøde og euforisk publikumsjubel har Zar Paulo for alvor løftet øjenbryn hos de danske festivalgængere og anmeldere, og bandet har markeret sig som et af de mest bemærkelsesværdige navne på den danske musikscene i år. Hvis ikke dét mest bemærkelsesværdige navn.

Zar Paulo består af Emil Vammen (vokal), Johan Horsmans (guitar), Tobias Schou (trommer), Martin Kleberg (keyboard) og Anton Breinbjerg (bas). De har kendt hinanden siden efterskolen, hvor de fandt fællesskab i at skille sig ud. I april 2023 udgav bandet deres debutalbum ’Elendig Software’, som høstede varme anmeldelser fra flere toneangivende medier.

 

Finder sted: Tivoli Friheden