Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. april 2024
Kl. 11.00 - søn Kl. 17.00

FINDERSKEEPERS

Den 13.–14. april 2024 byder FindersKeepers endnu engang velkommen til et inspirerende forårsmarked i den smukke rå hal på Godsbanen i Aarhus.

FindersKeepers Designmarked er det ultimative mødested for designentusiaster, hvor vi bringer de mest talentfulde, inspirerende og kreative designere, kunstnere og iværksættere sammen.
Vores mission er at skabe et rum, hvor upcoming og etablerede designere kan præsentere deres nye idéer og unikke kreationer. Vi er glade for at præsentere over 70 nøje udvalgte designere, kunstnere og kreative iværksættere, der har investeret masser af forberedelse, passion og kreativitet i deres arbejde.

Blandt de spændende talenter, der vil være til stede, kan nævnes navne som Kristian Juul, Blåmst, Anne Bronton, LEERBAEK, Forsølvningsfabrikken, Serup & Colberg og mange flere.
Udover et væld af inspirerende designværker vil der også være mulighed for at nyde lækre delikatesser såsom chokolade, smukke slikkepinde og kaffe samt at købe forfriskninger og mad hos
Spiselauget.

Vi garanterer en weekend fyldt med inspirerende energi og fantastisk design! Som en ekstra bonus vil de første 100 gæster både lørdag og søndag modtage en Finders-goodiebag fyldt med lækkerier.
Vi ser frem til at byde dig velkommen.

 

Finder sted: Godsbanen