Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. juli 2023
Kl. 11.00 - 13.00

Flensborg/Venndt Duo – Børnejazz

Jazz i børnehøjde

Tag dine børn eller børnebørn med til en hyggelig børnejazzkoncert ved KISSA-containeren i Musikhusparken.

Her kan du opleve Flensborg/Venndt Duo – en moderne jazz-konstellation, der spiller egen musik med særlig vægt på den billedskabende og fantasifulde komposition.

Musikken kan nærmest betegnes som en slags “improviseret programmusik”, hvor indholdet kan tage udgangspunkt i en mobiltelefon, æblekage med flødeskum, en frostklar dag i Vejle eller en tv-helt.

Duoens lyriske, muntre og til tider spraglede lydunivers inddrager publikum på forskellig vis og bliver skabt af forskellige instrumenter, blandt andet klaver, kontrabas, mundharpe, kalimba, blokfløjte, klokkespil, melodikaer og sav.  

Duoen modtog i 2018 en DMA i kategorien Børnejazz.

Besøg www.kissaaarhus.com hvis du vil vide mere om aktiviteter i KISSA under Aarhus Jazz Festival.

 

Om Musikhuset SwingerAarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 

 

Finder sted: Musikhusparken