ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. september 2022
Hele dagen

Frankly my dear I don´t give a damn

En fandenivoldsk koncert om giftige relationer, afsked og nyt liv i en smadret verden

Velkommen til årets koncertoplevelse med en strøm af break up-songs, der går lige i hjertet.

Studioscenen er omdannet til en klub med vodka-shots i baren og dekadence på scenen. Ikke som Kit Kat Club i Cabaret, som man besøger for at flygte fra verden udenfor. Men som en omvendt udgave, hvor man tager hen for at danse til lyden af sin egen indre shit-storm.

Fire kvinder spiller alle instrumenter på skift, mens de spiller koncert, en nærmest uendelig setliste af nyskrevne heartbreak-sange såvel som forvrængede covers, krydret med hudløst ærlige anekdoter om at være kvinde i dag med alt hvad det indebærer: vrede, skrøbelighed, liderligheden, der vælter op i en på uforudsete og omskiftelige måder. FRANKLY MY DEAR I DON’T GIVE A DAMN er en væg-til-væg fortælling om at være til og om en modnet, mangefacetteret og moderne femininitet.

Bag den nyskrevne tekst står dansk teaters ukronede dronning af new sincerity-teater, Nanna Cecilie Bang, som elsker at gå helt derhen, hvor maven slår knuder – og lidt længere endnu. I Bangs stykker vender karaktererne nærmest vrangen ud på sig selv af ren og skær ærlighed.

En af teatrets mest interessante navne lige nu, Nathalie Mellbye, står som Aarhus Teaters huskunstner for både iscenesættelse og scenografi. Mellbyes metode er performativ, og den endelige forestilling er et resultat af en åben proces, hvor alle på holdet omkring FRANKLY MY DEAR I DONT GIVE A DAMN bliver involveret.

 

Finder sted: Aarhus Teater