Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. januar 2020
Kl. 18.00

Franske Fristelser Vol. 1

Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!

 

Bistro- og brasseriemad er mere populært end nogensinde. Vi danskere bliver aldrig trætte af rustik, velsmagende ”comfort food”, og det er vel egentlig ikke så underligt. Massere af smag og råvarer der er tilberedt til perfektion, er nogle af de ting der gør bistro maden så populær. På kurset Franske fristelser dykker vi ind i den del af det franske køkken, som er uprætentiøs og nærende, og samtidig sofistikeret som kun det franske kan være.

 

”Øvelse gør mester”

 

MENUEN

På kurset kommer du til at lave følgende:

  • Asparges med pocheret æg og beurre noisette
  • Andeleverpaté med syltede cornichoner og brød
  • Fisk med hjemmelavet hollandaise og bagte tomater
  • Tarte Tatin

 

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

 

Drikkevarer er inkluderet i prisen. vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her

 

Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget bryghus, som passer til maden

 

Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.

 

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

 

UNDERVISER

En af køkkenets faste undervisere. Læs mere om vores undervisere her.