Franske Fristelser Vol. 2
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
OBS! Du behøver ikke at have været på Franske Fristelser vol. 1, for at kunne deltage i dette kursus.
Bistro- og brasseriemad er mere populært end nogensinde. Vi danskere bliver aldrig trætte af rustik, velsmagende ”comfort food”, og det er vel egentlig ikke så underligt. Massere af smag og råvarer der er tilberedt til perfektion, er nogle af de ting der gør bistro maden så populær. På kurset Franske fristelser dykker vi ind i den del af det franske køkken, som er uprætentiøs og nærende, og samtidig sofistikeret som kun det franske kan være.
”Øvelse gør mester”
MENUEN
På kurset kommer du til at lave følgende:
- Hvidvinsdampede muslinger med groft brød
- Løgsuppe med grillet brød & gruyereost
- Glaseret andebryst, sprød salat, granatæble & pærer
- Creme Brulee
Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.
Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her
Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.
Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.
Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.
UNDERVISER
En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.