Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. februar 2022
Kl. 15.00 - Hele dagen

Fredagsbar

Det varer ikke længe, før midtbyens nye bæredygtige spisested slår dørene op.

Restaurant Nögen åbner for alvor fredag den 4. marts, men allerede inden da får du mulighed for at snuse lidt til lokalerne.

Den 25. februar inviterer restauranten til fredagsbar, hvor gæsterne bliver budt på gratis snacks og en cocktail eller øl til at skylle ned med.

“Vi åbner det hele op, og så kan man bare komme ind fra klokken 15, hvor vi serverer gratis snacks og giver den første drink.

Vi håber på, det bliver en fed fredagsbar herinde, hvor man kan komme efter skole eller arbejde. Alle er velkomne til at komme og smage vores snacks, se restauranten og møde os,” fortæller indehaver Frederik Nørgaard til MigogAarhus.

Som gæst kan man se frem til 3 forskellige snacks, hvor særligt den ene er anderledes, og ifølge Frederik Nørgaard er noget de færreste har prøvet før.

Konkurrencer og fede præmier

Bliver man hængende efter første drink, der som nævnt er på huset, vil det være muligt at købe både øl og drinks til fornuftige priser.

Til fredagsbaren vil der også være konkurrencer, hvor man har man har mulighed for at vinde fede præmier og blandt andet 2 pladser til en ‘Nögen aften’ den 7. april.

Dét arrangement byder på 10 serveringer med vinmenu, hvor en vinkyndig kommer og fortæller om hver flaske, der bliver serveret.

“Det er en superfed oplevelse, hvor der bliver skruet lidt ekstra op for niveauet på maden, så der kan indgå ingredienser som for eksempel trøffel. Men det bliver stadigvæk inden for konceptet,” fortæller Frederik Nørgaard.

Fredagsbaren foregår hos Restaurant Nögen på Banegårdspladsen 4.

 

Finder sted: Restaurant Nögen