Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juli 2021
Kl. 16.30 - 17.30

Fyr og Flamme

Aarhus Åbner Op med Fyr og Flamme. Glæd jer til en overdådig koncert under åben himmel i Musikhusparken. Grand Prix-vinderne genopliver den danske 80’er pop med glimmer i øjenkrogen, kulørte lamper og masser af uskyldig kærlighed.

Fyr og Flamme maler Musikhusparken i musikalske pastelfarver, når de indtager scenen til et festfyrværkeri af en sommerkoncert.
Inspirationen fra 80’ernes popmusik er ikke til at tage fejl af, og både Jesper Groth og Laurits Emanuel er da også vokset op til lyden af 80’ernes største pophits.

Fyr & Flammes ene halvdel er musiker Laurits Emanuel, som er den ene af to forsangere i bandet The Grenadines, lynsangskriver på R4dio – tidligere på Radio24syv. Den anden halvdel er skuespilleren Jesper Groth, som blandt andet er kendt fra Sygeplejeskolen, Stormester, Klaphat og Parterapi.

Der skulle ikke mere end én enkelt single, nemlig debutsinglen Menneskeforbruger til, før lyden af Fyr & Flamme sidste år satte sit præg på de danske radiokanaler og streamingvaner.

Duoen, som kalder sig selv “teenageidoler, dine forældre kan forstå,” har fundet et helstøbt udtryk i det musikalske krydsfelt mellem 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop, som fra første stortrommeslag sender signaler til dansefødderne såvel som hjertekulen. For selvom numre som Menneskeforbruger og Kamæleon er uptempo og dansable, gemmer de på eksistentielle tekster om forlist kærlighed og knuste hjerter.

Genåbningsfest under åben himmel
Koncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus