Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. februar 2021
Kl. 16.00

Gådekatalogerne

Under den kolde krig forskes der intensivt i ekstrasensorisk perception (ESP) som hypnose og telepati. Man forestillede sig, at bevidsthedseksperimenterne kunne bruges på diplomatiets slagmark til at læse og besætte fjendens tanker og programmere agenter til at foretage ødelæggende, politiske aktioner. Erfaringerne nedskrev man i det legendariske værk GÅDEKATALOGERNE.

 

Efter den kolde krigs ophør formodes katalogerne at være gået tabt. Men manden bag, den legendariske magiker, Alistair Vanga, lever fortsat i Paris. Da en ny krig på de globale, digitale slagmarker blusser op mellem øst og vest, får det den ambitiøse, russiske diplomat Pavel Stepanek til at opsøge Alistair.

 

HVEM EJER TANKEN?

Teater O præsenterer i samarbejde med Teater V og Black Box Theatre GÅDEKATALOGERNE – et hæsblæsende spionage-mordmysterium tilkoblet ESP-universets paranoide stemning af tegn, tanker og magiske evner. Pavel Stepanek er forberedt på, at Alistair Vanga kan kontrollere andres bevidsthed. Han ved, at katalogerne ligger gemt ét sted og kun ét sted: I Alistair Vangas hukommelse. Nu begynder et mentalt skakspil mellem mesteren og den nye tids diplomat. Hvem vinder? Hvem ejer tanken?

 

 

 

 

Finder sted: Teatret Svalegangen