Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. marts 2022
Kl. 19.00 - 22.00

“Gæt Hvor Madrassen Ligger”

Foto: mattresses_of_aarhus på Instagram
Foto: mattresses_of_aarhus på Instagram

Har du nogensinde undret dig over, at madrasser ligger og flyder på fortove i Aarhus?

Så er du ikke den eneste. Aarhusianeren Peter Bakker startede i oktober 2020 Instagram-kontoen @mattresses_of_aarhus, som er dedikeret til billeder af de efterladte madrasser, og nu inviterer Café Mellemfolk til “Gæt Hvor Madrassen Ligger”-konkurrence.

“Alle kan deltage i begivenheden, det er gratis at deltage, og alle får chancen for at vinde flotte Aarhus-relaterede præmier,” skriver arrangørerne på Facebook.

Quizzen kommer til at foregå på den måde, at deltagerne ser et billede på storskærm af en madras, som er taget et sted i Aarhus.

Det handler om at være den første til at finde ud af, hvilken gade madrassen blev fotograferet i, og deltagerne kan bruge Google Street View som hjælp.

Den person, der siger det rigtige gadenavn først, vinder runden. Der er præmier til vinderne af de enkelte runder, og efter en time findes aftenens endelige vinder, der går hjem med hovedpræmien.

Verdens hovedstad for efterladte madrasser

Peter Bakkers konto er ikke den eneste af sin slags.

Instagram-kontoer verden over med lignende navne lægger gademadrasbilleder ud fra byer som Amsterdam, Los Angeles, Lewisham, Memphis, Vancouver, Berlin, Glasgow, London, Melbourne og Barcelona.

Men ifølge arrangørerne siges det, at Aarhus er verdens uofficielle hovedstad for efterladte madrasser, ligesom konkurrencen på Café Mellemfolk er verdens første af sin slags.

@mattresses_of_aarhus finder du over 1000 billeder af gademadrasser, som er taget i løbet af halvandet år i gaderne centralt i Aarhus inden for Ringgaden.

Du kan læse mere om quizzen her på Facebook.

Hvor: Café Mellemfolk på Mejlgade 53

 

Finder sted: Café Mellemfolk