Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. april 2024
Kl. 20.00 - 23.55

GALLUS (UK) + POETRY (SE) [SUPPORT: MACHETE]

Er du til relevant indiepunk med energiske punchlines og kæmpe attitude, så glæd dig til dobbeltkoncert med skotske Gallus og svenske Poetry, når de gæster Radar den 4. april.

GALLUS (UK)
På We Don’t Like the People We’ve Become tager Gallus lytterne med gennem en glædelig nedadgående spiral af manisk og neurotisk ekspertise, som serveres i overbevisende stil af arbejderklassens nyeste indiepunkere.

Hos Gallus vrimler det nemlig med nervøse undertoner omkring alder, ansvar og alt det der følger med at blive ældre. Alligevel formår gruppen at servere de universelle budskaber i en upbeat og gennemunderholdende musikalsk pakke. Når man lytter til Gallus henledes tankerne på det tidlige Arctic Monkeys eller Fontaines D.C., og med samme durkdrevne tekstunivers kan de meget vel blive dit nye yndlings bekendtskab.

POETRY (SE)
Livet er ikke poetisk – det er primært hårdt arbejde, som du slår dig på, eller som næppe giver dig meget igen.

De opløftende betragtninger kommer fra det svenske band Poetry, der prøver på at transformere disse livs(filosofiske) oplevelser til musik. En vred stemme akkompagneret af gennemtrængende fuzz med klimprende og kaotiske guitarer; en hektisk og flot trommebeat samt en ondsindet, candyfloss bas.

Derudover – Poetry er også bare fire venner, der laver musik op ad et backdrop med Malmö på.

SUPPORT: Machete (DK)

Kort og godt: Machete er et band startet mellem tre gode venner. De er fra den jyske hede og har deres base i Aarhus. Machete spiller hurtig, effektiv og hårdtslående punk med rødder i kopunk. Det er nyt, det er skarpt og det er fedt.

 

Finder sted: Godsbanen