Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. juli 2021
Kl. 13.00 - 15.00

Gammelgaard/Bülow/Hagner

Onde rytmer, skæve beats og fængende melodier
Du kan ikke stå stille, når Gammelgaard/Bülow/Hagner spiller op til dans med de ondeste rytmer, de skæveste beats og de mest fængende melodier, du kan forestille dig.
Frederik Bülow slår på trommer som ingen anden, og i samspil med sin navnebror og makker gennem et halvt liv, bassisten Frederik Hagner, bliver der groovet som aldrig før. Tilsat et twist svensk i form af ingen ringere end tenorsaxofonist Johannes Gammelgaard skal det hele nok gå op i hat og briller.
 
3xGivisme Sommerfestival er en todages festival, der finder sted 10. og 11. juli 2021 ved Flemming Bamse Jørgensens Plads.
Aarhus Jazztømmerflåde præsenterer i samarbejde med Givisme-foreningen og Det lille Hus ved Havnen en flydende festival og et støttearrangement for musikere, scenekunst, foreninger og erhvervslivet i Aarhus. 
Scenen indtages over to dage af seks kosmiske, legesyge, energiske og indlevende bands:
Total Hip Replacement, Sam and The Soulmates, AddisAbabaBand, Gammelgaard/Bulow/Hagner, Amy Winehouse Tribute og World Band krydret med lækre serveringer, mellemrumsjazz og pausetango. Der er kælet for vanebrydende rammer og eksotiske miljøer i lækker fusion med Aarhus havnefront. 
Du må ikke gå glip af to uforglemmelige sommerdage ved havnen!