Gastro Week på MellemRum
På den hyggelige og uformelle Restaurant MellemRum er der fokus på de små rum og hyggelige stunder ind i mellem arbejde og sengetid. Her har samværet omkring den gode mad og vin stor betydning, mens tiden for en gang skyld ikke spiller en afgørende rolle. Glæd dig til en middag baseret på kærlighed, lækre råvarer og fantastisk service. Kokkene har stor respekt for faget og det mærker du med det samme, når dine gastronomiske anretninger bliver serveret for dig.
Håndværk, hygge og energi
Ambitionen på Restaurant MellemRum er langt fra Michelinstjerner og fine fornemmelser – ambitionen er derimod at give alle gæster en god og smagfuld oplevelse, hvor kærligheden til madlavning og godt håndværk skinner igennem fra start til slut.
En aften på Restaurant MellemRum er en suveræn gourmetoplevelse i uformelle og hyggelige rammer.
Menu
Forret: Carpaccio af kuller hertil grønt urtestøv, blegselleri og irgrøn purløgsmayo
Hovedret: Dansk Hangersteak serveret på syrlig gulerodspuré med smørdampet rosenkål samt rødbedechips og lys kalvesauce
Dessert: Iscreme af jordskokker serveret med hasselnøddesne og saltet karamel
Gastro Week konceptet er en unik mulighed for at opleve fantastiske lokale restauranter med fokus på kvalitet til en fornuftig pris.
OBS: Billederne er vejledende.
Arrangøren oplyser
Du skal fremvise din tilsendte billet enten på mobil eller print. Avisfordele er teknisk arrangør. Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt. TJEK venligst din billet.