Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. februar 2022
Kl. 15.00 - 17.00

GLEMMER DU? En eftermiddag om demens på Aarhus Teater

Kom med når FOF Aarhus i samarbejde med Aarhus Teater, Ældre Sagen og Alzheimerforeningen sætter demens på den store scene.

Demens er en folkesygdom i Danmark. Stadig flere støder på den: Fordi de selv rammes, fordi de bliver pårørende, eller fordi de møder mennesker med demens i bybilledet.

Alligevel er det fortsat en sygdom omgærdet af mystik. Hvad gør demens ved mennesker? Kan vi gøre noget for at undgå demens? Og hvad gør vi, når den rammer?

Demens har mange ansigter, og både demensramte og pårørende har forskellige forløb, relationer og oplevelser af mødet med sygdommen.

I selskab med Peter Qvortrup Geisling og Knud Romer sætter vi fokus på sygdommen. Denne søndag i Aarhus Teater deler de deres forskellige oplevelser og perspektiver på demens, suppleret af fortællinger fra mennesker, der selv lever med demens.

Initiativtageren på arrangementet er forfatter Frederik Lindhardt, og med ham som moderator skal vi tale sammen og tale højt om demens: Om afmagt, fortvivlelse og frustration; om nærvær, kærlighed og latter; om at se sine nære forsvinde, og om hvad vi som samfund og mennesker kan gøre for at forebygge demens og sikre et værdigt liv med demens.

 

Finder sted: Aarhus Teater