Gourmæt smagning, Jysk Vin Vinbar
Denne aften bliver helt speciel, for den kommer til at stå på smagning af forskellige oste, skinker, salamier og selvfølgelig sammensat med nogle spændende vine. Alt sammen præsenteret af Steve Andersen fra Gourmæt og Kennet Rosted, Jysk Vin Vinbar.
Smagelisten kommer bl.a. til at bestå af Sortfods skinke, Iberico Bellota skinke, Comte oste i forskellige lagringer (12, 18 og 24 måneder) og meget meget mere. Se den komplette smageliste nederst på siden.
Du vil få historier og fortælling om områderne hvorfra maden kommer og du vil få en masse information og nyttig viden om de enkelte oste, skinker og salamier.
Steve Andersen fra Gourmæt er een af vores gode leverandører til vores dejlige tapasmenuer.
Efter mere end 25 år i branchen, har Steve opbygget et stort know-how indenfor special fødevarer fra hele Europa.
Steve besøger løbende både danske og udenlandske producenter, hvor han smager på alt det han “tror han kender” og nye produkter, som han aldrig har smagt før.
Vinene der er sammensat til maden, vil blive grundigt præstenteret af Kennet Rosted fra Jysk Vin Vinbar.
Hvor og hvornår:
Torsdag den 13. juni 2024 kl. 19:00 på Jysk Vin Vinbar, Vestergade 3, Aarhus C.
Forventet varighed – ca. 2 timer
Der er et begrænset antal pladser. Bestiller du flere billetter på samme tid, forsøger vi så vidt muligt at sætte jer samlet. Dog kan vi ikke garantere, at I sidder alene ved et bord. Bestilling skal foretages online, og billetten sendes digitalt i din ordrebekræftelse.
Smageliste:
1.
Delice Cremier (Hvidskimmelost)
Vin: Doyard Mahé Champagne, Cuvée Désir Extra Brut
2.
Parme skinke 24 mdr., Italien
Sortfods skinke, Pyrenees Frankrig
Iberico Bellota skinke, Spanien
Vin: Croceferro Etna Rosso Doc 2020
3.
Kastanje salami, Spanien
Bonde Salami, Frankrig
Toscana salami, Italien
Vin: J.L. Chave, Grozes Hermitage, Siléne 2021
4.
Comte 12, 18 og 24 mdr
Gruyrer 12, 18 og 24 mdr.
Vin: Veronica Ortega, La Llorona 2022
Med forbehold for ændringer.