Gourmet i Verdensklasse
Vi elsker mad og vi elsker kokke! På dette kursus har vi fået 4 af landets bedste køkkenchefer til, hver at give en af deres signaturopskrifter , som vi vil omsætte til madskole. Du kommer ind under huden på teknikker og råvarer som kun de professionelle kokke bruger.
Vi har været så heldige at kunne lokke opskrifter ud af nogle af landets bedste kokke. På dette kursus får du muligheden for selv at lave og spise nogle af de retter, som ellers normalt kun bliver lavet på de fineste restauranter i landet. Og du får selvfølgelig, som altid i køkkenet, opskrifterne med hjem.
De fire kokke, som deler deres gourmetopskrifter med dig, er: fra Falsled Kro – Per Hallundbæk, fra Søllerød kro – Brian Mark Hansen, fra Alchemist – Rasmus Munk og fra Kong Hans kælder – Mark Lundgaard.
Vi kommer til at arbejde med teknik og råvarer der er helt i topklasse og med et godt glas vin i glasset og en velforberedt underviser kan vi godt garantere en oplevelse i særklasse.
Vi laver det grove, du laver det sjove!
MENUEN
På kurset kommer du til at lave følgende:
- Sprøde risflager med løvstikkemayo af Rasmus Munk
- Friteret æg med caviar og havesyresauce af Per Hallundbæk
- Skovdue med kirsebærsauce, rød syre og amarant af Mark Lundgaard
- Pistacie med timian og biodynamisk mælk af Brian Mark Hansen
Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.
Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her
Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.
Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.
Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.
UNDERVISER
En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.