Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

23. februar 2020
Kl. 12.30

Grandivi på Malling Kro

Frokost bestående af 5 små retter i én servering ​inklusiv en øl, vand eller et glas vin samt kaffe efterfulgt af en hyggelig eftermiddag med glad musik og kendte ‘syng med sange’, fremført af Grandivi trioen.

Grandivi underholder en lille times tid og byder på bla. kendte syng med sange, evergreens og andre hyggeligheder – altså lidt glad lyd for alles ører.

 

ALT dette til kun: 425,-

 

Lidt om Grandivi:

Christina, er en spændende sprudlende Coloratur sopran. Et festfyrværkeri af vellyd der gør, at man slet ikke kan sidde stille når hun synger. Glæd dig til denne skønnenattergals pragtfulde klokker og vidunderlige triller…

Carsten Balvig, vores glødende virtuose pianist, lægger et fantastisk musikalsk fundament under sangene, og sørger samtidig for, at musikken også er i fokus. Carsten har tidligere turneret verden rundt som koncertpianist, så også her kan du glæde dig til en fantastisk oplevelse…

Dennis, er en varm intens Tenor, der med en sjælden inderlighed. En mør charmerende og fyldig klang, der rør i hjertets dyb. Glæd dig til festlige Napolitanske sange, skønne evergreens og store arier.

 

Finder sted: Malling Kro