Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. november 2020
Kl. 19.30

Guitarrama Feat Ginne Marker

 

Til denne koncert spiller Ginne Marker sammen med sin gamle guitarunderviser fra konservatoriet Jens Christian Kwella, og de bakkes op af to talentfulde unge musikere fra solistklassen på konservatoriet, Matias Fischer på trommer og Marco Zammuto på bas.

 

Ginne Markers debutalbum, For Seasons to Come, udkom i 2019 og modtog bl.a. 4 hjerter i Politiken og 5 stjerner i GAFFA, hvor albummet kaldes “et af de bedste singer-songwriter/vokaljazz debutalbum i et årti”. JazzNyt har udnævnt albummet som et af de ti bedste danske jazzalbum i 2019.
I 2020 vandt Ginne “Årets Komponist (jazz)” for sit debutalbum og “Årets Talent” ved den prestigefyldte komponistpris, Carl Prisen.
Læs mere om Carl Prisen her.
Hun var desuden indstillet til 3 GAFFA-priser i 2020: Årets Danske Udgivelse, Årets Danske Solist og Årets Nye Danske Navn, og har spillet support for både Signe Svendsen, Claus Hempler og Carl Emil Petersen.GuitarRama præsenterer i løbet af 20/21 seks koncerter med en række meget forskellige guitarsolister fra hver deres genre inden for jazzen.

 

Solisterne bakkes op af Kwella på guitar og en rytmegruppe bestående af unge upcomming musikere fra miljøet omkring det Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og Aalborg.

Der vil være gæsteoptræden af et par konservatoriets guitarstuderende.

 

ginnemarker.com
kwella.dk

Ginne Marker: Guitar og vokal

Jens Christian Kwella: Guitar

Marco Zammuto (IT): Bas

Matias Fischer: Trommer

Arrangør: Cafe Støj

 

Finder sted: Cafe Støj