Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. oktober 2021
Kl. 10.00 - søn Kl. 22.00

Halloween i efterårsferien

GLÆD DIG TIL GRUSOMME OPLEVELSER I EFTERÅRSFERIEN

Normalvis er Tivoli Friheden fyldt med glæde, hygge og smilende ansigter. Men hvert år i efterårsferien ændrer vores eventyrlige park sig betydeligt. Pludselig er det nemlig kun vores mest modige gæster, som tør besøge os. Under Halloween spredes der vaskeægte uhygge, gys og gru sig overalt i Tivoli Friheden.

Her pibler det frem med behårede edderkopper, grufulde monstre, talende skeletter, hvinende spøgelser og alverdens mystiske væsner og genfærd. Spørgsmålet er, er du en af de modige gæster, som tør at besøge Tivoli Friheden under Halloween i efterårsferien?

Skal I holde efterårsferie i Århus? Så brug ferien til at skabe mindeværdige øjeblikke med hele familien i Tivoli Friheden. Her finder du de bedste faciliteter til en sjov dag. Gå på opdagelse i hele parken og oplev sjove forlystelser, som kilder i maven og får adrenalinen til at stige til max. Der er forlystelser for både små og store, så ingen i familien kommer til at kede sig.

I efterårsferien får I ikke bare sus i maven – måske får I også kuldegysninger over hele kroppen. Det er nemlig i efterårsferien, at vi byder til Halloween, og pynter hele Friheden med grufulde Halloween-udsmykninger og sender statister i parken, som er udklædt som uhyggelige monstre, genfærd og spøgelser.

 

Finder sted: Tivoli Friheden