Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. oktober 2020
Kl. 15.00

Halloween: Nattens Tivoli

 

Glæd jer til et uhyggeligt stykke, når Teaterhuset Filuren traditionen tro spiller “Nattens Tivoli” til Halloween i Friheden. “Nattens Tivoli” spiller hver dag fra lørdag d. 10. oktober til og med søndag d. 18. oktober kl. 15:00 & 18:00 – undtagen.

 

Eventyrlystne Augusta og forsigtige Lea er kusiner. De er taget en tur i Tivoli, hvor de går på opdagelse og sniger sig ind på et hemmeligt lager. Ud af mørket dukker monstre og uhyggelige skabninger op, anført af Tivolis vogter, den kække Harlekin. Når Tivoli har lukket, og alle er gået hjem, sker der noget! Væmmeligheden trænger ind, og vil dræbe forlystelsens vigtigste opgaver: suget i maven, de frydefulde hvin, og de forløsende skræmte skrig. Kolumbine er i mellemtiden også forsvundet og uden hende kan Harlekin slet ikke fungere – mon Augusta og Lea kan hjælpe?

 

Nattens Tivoli er Teaterhuset Filurens traditionsrige mini-musical, der i efterårsferien spiller i forbindelse med Frihedens Halloween-uge. Der er 25 syngende og dansende unge spillere fra Teaterhuset Filurens SGK (Scenekunstnerisk Grundkursus) på scenen, som inden hver forestilling går optog gennem græskar og spindelvæv i det oppyntede Tivoli Friheden.

“…det er bare en fast tradition sammen med hele min familie. Jeg elsker at synge med på sangene. Og så elsker jeg græskaret.” (Silje 6 år).

 

Medvirkende Andrea Grønlund Mogensen // Anna Therkildsen Raaber //Camille Hjernøe Jepsen // Frida Thesbjerg // Isabella Lock Rieks // Isabella Yasmina W. Kehlet // Johanne Katrine Thestrup // Lucca Olivia Duff // Marie Hee // Pil Røgild Andersson // Selma Klejs // Thalita Beltrão Sørensen

 

Finder sted: Tivoli Friheden A/S