Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20. november 2020
Kl. 21.30

Hanne Boel – Dinner & Intimkoncert

Norsminde Kro byder endnu engang velkommen til et glædeligt gensyn med Hanne Boel fredag den 20. november 2020.
Hanne Boel har udgivet sit første album i 8. år, der har modtaget fantastisk respons fra flere anmeldere. I kan nu få fingre i billetter til en af hendes tilbagevendende akustiske koncerter, hvor hun sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch spiller nyt materiale og gamle klassikere.

 

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. Sange fra det nye album ’Between Dark and Daylight’ vil også være at finde på setlisten. Hanne Boel har altid været flittig på livesiden, og når hun i efteråret spiller koncerter i en lang række norske og danske byer, bliver det formentlig for fulde huse, som hun plejer.

 

Vi starter som altid med 3 lækre retter fra Brasseriets køkken og herefter følger koncerten kl. 21.30. Koncerten er ved nummererede stolerækker som tildeles efter hvor tidligt man har købt billet. Som en hyggelig afslutning på aftenen åbner vores bar i Brasseriet med coktails, champagne, vin og mere mere efter koncerten.

Der er kun 150 billetter til denne fantastiske aften, så vent ikke for længe med at købe dine billetter. Vi sender en mail til alle deltagende med information omkring tidspunkt for spisning m.m. i ugen op til koncerten.

 

Finder sted: NORSMINDE KRO