Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2021
Kl. 11.00 - 13.00

Hans Esbjerg & Peter Vuust

Jazz for bas og klaver
Oplev en eftermiddagskoncert i selskab med pianist Hans Esbjerg og bassist Peter Vuust, der vil spille numre fra jazzens standardrepertoire samt egne kompositioner.
Hans Esbjerg har gennem årene optrådt med blandt andre KIüvers Big Band, Butch Lacy, Jens Winther, Thomas Fryland og Roy Willams og har i eget navn udgivet pladen pop´n’jazz. Sammen med saxofonisten Christian Vuust danner han desuden Den Danske Salmeduo, der nyfortolker danske salmer med inspiration fra den amerikanske jazzimprovisation. Hans Esbjergs klaverspil er yderst lyrisk og melodiøst.
Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han har spillet på mere end 90 plader og med adskillige internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest CD’en Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

 

Finder sted: Salling ROOFTOP