Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. juli 2023
Kl. 20.00 - 22.00

HILJAA

Et spændende musikalsk møde på tværs af forskellige kulturer

Bag navnet HILJAA gemmer sig tre kunstnere med vidt forskellige kulturelle baggrunde.

Catarina Neves Ricci er en portugisisk danseteater- og filminstruktør og har gennem et årti skabt sig et navn som multimediekunstner på den internationale scene. Senest havde hun succes med den performative danseopsætning MIKA på Musiikkitalo i Helsinki. Catarina har desuden produceret visuals og film for den danske gruppe Efterklang.

Karin Mäkiranta er en finsk sanger, guitarist og sangskriver. Hun har base i den finske hovedstad Helsinki og har, udover at være en del af Catarina Riccis seneste værk, slået sit navn fast på den finske musikscene med sit eget projekt Karin.

Johannes Berg er en dansk trommeslager og komponist med base i Aarhus. Han har studeret i flere lande, herunder Finland, hvor han i 2019 mødte Karin Mäkiranta. Johannes er en aktiv og alsidig musiker, som har formået at skabe et navn på den danske og internationale improvisationsscene.

De tre kunstnere er gået sammen om at skabe et fælles lydinstallationsværk, som har til formål at formidle den nordiske natur og kultur. Gruppen mødes i juni på Fanø, hvor de skal skrive musikken med inspiration fra naturen omkring Vadehavet og skabe et værk specifikt til denne aften.

 

 

Finder sted: Det 3. Rum