Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2023
Kl. 15.15 - 17.00

Human Being Human

Udforskning og udfordring af den akustiske jazztrio

Human Being Human er bassisten Torben Bjørnskov, pianisten Esben Tjalve og trommerslageren Frederik Bülow. De tre musikere har alle været verden rundt med deres musik og spillet med en lang række anerkendte internationale artister.

I Human Being Human samles de om musik, der sonisk udforsker og udfordrer den akustiske jazztrio. Med elementer af electronica og ambiente landskaber udvides trioens lydunivers og muligheder, som normalt er forbeholdt langt større ensembler.

Trioens kompositoriske grundlag er at skabe platforme, hvor musikken kan udfolde sig med lige dele improvisation, grooves og stemninger. Trioens musik tager dig fra filmiske landskaber til storbyens intense kakofoni. Her er lige dele inspiration fra Bachs kontrapunkt til 70’ernes sumpede souljazz og lyden af Skandinaviens melodiske og melankolske tone. 

Human Being Human er sammensat af tre musikere med forskellige baggrunde: Bjørnskov med dybe rødder i det melodiske nordiske, men også i jazzens rødder gennem et langt samarbejde med amerikanske og engelske musikere, Tjalve med en årrække i det londonske musikliv og Bülow med stærke rødder i den nye bølge af jazztronica og odd-meters-funderet musik.

Musikken er en stemme i tiden, og bag kompositionerne ligger medmenneskelige, kulturelle, filosofiske og spirituelle tanker, der i høj grad er et svar på, hvordan vi hører jazzen i samtiden og også en kommentar til mange af tidens tendenser og nye verdensordener. Hjertet i musikken står forrest sammen med nysgerrigheden i  sammenspillet.

I 2022 udgav trioen debutalbummet Equals.

 

 

Finder sted: Vindanmark