Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. juli 2021
Kl. 18.00 - 20.00

Human Being Human

Musik, der udforsker og udfordrer den akustiske jazztrio
Human Being Human har allerede været verden rundt med deres musik og spillet med en lang række anerkendte internationale artister.
Human Being Human består af tre musikere, der sonisk udforsker og udfordrer den akustiske jazztrio. Med elementer af electronica og ambiente landskaber udvides trioens lydunivers og muligheder på en måde, som ellers kun langt større ensembler er i stand til.
Human Being Human har meget at byde på som trio, både musikalsk og kompositorisk. Grundstenen er samspillet mellem tre musikere med forskellige baggrunde:
Torben Bjørnskov med dybe rødder i det melodiske nordiske, men også i jazzens rødder gennem et langt samarbejde med amerikanske og engelske musikere.
Esben Tjalve med en årrække i det londonske musikliv bag sig.
Og Frederik Bülow med stærke rødder i den nye bølge af jazztronica og odd meter-funderet musik.
Musikken er en stemme i tiden, og bag kompositionerne ligger mange medmenneskelige, kulturelle, filosofiske og spirituelle tanker. Musikken er i høj grad et svar på, hvordan vi hører jazz anno 2021, men også en kommentar til mange af tidens tendenser og nye verdensordener.
Human Being Human barsler snart med sit første studiealbum Naked og er – skønt nydannet – allerede yderst sammenspillet og klar til at møde publikum på landets spillesteder.