Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juli 2021
Kl. 18.00 - 20.00

Hyggeholdet – Westh/Eskildsen/Christensen/Sommer

Jazzfestivalen er tiden på året, hvor landets jazzmusikanter kravler ud af de dunkle øvelokaler, trodser alle krav om rimelige døgnrytmer og giver alt hvad de overhovedet har for at væve et musikalsk tæppe af tanker, idéer og dialog i realtime for alle, som er nysgerrige nok til at lytte.
I år skal der kravles lidt længere end normalt, for der har været alt for stille alt for længe rundt om på spillestederne.
Men ikke denne aften! – Vi har samlet de fire gutter, som i de tidligere år har stået for HQ’s jazzprogram til en aften med hygge, drinks og god musik.
Scott Westh kommer med sin New Orleans-inspirerede cooljazz-trompet, Simon Eskildsen tager fat på de blå tangenter, Adrian Christensen spiller på hele gribebrættet, mens Daniel Sommer sørger for, at det swinger i alle de rigtige retninger.
Så kom og nyd en aften med nogle af de bedste standarder fra den brogede musiktradition og måske en enkelt original eller to. Hvis omstændighederne er til det, vil holdet spille videre efter koncerten og stå for en jamsession efter lukketid.

 

Finder sted: HeadQuarters