Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. september 2021
Kl. 15.00 - 16.00

I drifternes vold

Aarhus Symfoniorkester går under bæltestedet, og driver begærets, lystens og lidenskabernes vældige kræfter frem i lyset – til hyldest og til efterlevelse.

Erotik og vildskab: Hos Ravel og Canteloube er musikken kondenseret til ren saft og kraft. Canteloube har taget sin hjemegns vellystige vers og sat dem i musik, der emmer af drifter og begær. Den potente, farverige musik illustrerer de dristige vers, så man ikke er i tvivl om, hvad de handler om: En lidenskabelig kærlighed til musikken – og til kønsdriften.

Ravels Bolero er ren urkraft, når dirigenten som en toreador tæmmer symfoniorkestrets enorme kræfter. Det er orkestral vildskab, som kun lige bliver holdt i skak. Bolero er et af den klassiske musiks allermest kendte værker – vi glæder os til at vise dig hvorfor.

Fyraftenskoncerten er et 45-minutters åndehul, hvor du kan slippe hverdagen og lade op til weekenden med et symfonisk mesterværk. Koncerten indledes med en kort introduktion fra scenen. Fordybelse og udelt begejstring tilskyndes. Øl, vin og vand kan tilkøbes.

Dirigent
Marc Soustrot

Solist
Denise Beck
sopran

Værker
M. Ravel
Bolero

J. Canteloube
Chants d’Auvergne (uddrag):
1) L’Antonueno
2) Pastourelle;
3) La Pastrouletta e lou Chibalie
4) Lou Boussu
5) Bailero;
6) Malurous qu’o uno Fenno

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus