Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juli 2021
Kl. 18.00 - 20.00

I Think You’re Awesome feat. Kati Brien, Jakob Sørensen & Cesar Joaniquet

Nysgerrig og grænsesøgende musik
Med deres forfriskende og udogmatiske blanding af jazz, indie, country, afro og pop har bandet gennem deres mere end 10 år lange levetid spillet udsolgte koncerter i hele Danmark. Denne aften vender de tilbage til Atlas i Aarhus.
De har været nomineret til DMA Jazz flere gange, er blevet spillet mere end 1.500 gange på DR P8 Jazz, haft mere end 800.000 streams på Spotify og modtaget Jazznytprisen på baggrund af udgivelserne Books og Books Live.
I 2020, som opfølgning på deres 10-års jubilæum i 2019, stod de for intet mindre end tre nye udgivelser, der viste forskellige samarbejder fra den klassiske strygerkvartet Taïga over sanger/sangskriver Thomas Madsen til bigbandet Aarhus Jazz Orchestra.
I Think You’re Awesome er nysgerrig og grænseløs musik fyldt med gode vibes. Energiske og indbydende liveshows med masser af virtuositet og en unik bandlyd.
Ved denne særlige koncert, der er arrangeret i samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra, får bandet selskab af de tre blæsere Kati Brien, Jakob Sørensen og Cesar Joaniquet.

 

Finder sted: Atlas