Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. juli 2020
Kl. 12.00 - 13.30

I Think You’re Awesome feat. Taïga String Quartet

Et kreativt kraftværk 

Med deres forfriskende og udogmatiske blanding af jazz, indie, country, afro og pop har I Think You’re Awesome gennem deres mere end ti år lange levetid spillet udsolgte koncerter i hele landet, blevet spillet mere end 1.400 gange i radioen og opnået over en halv million streams.

De har samarbejdet med blandt andre Aarhus Jazz Orchestra, Taïga String Quartet, Jakob Buchanan, Røgsignal, Christian Vuust og Ole Fessor Lindgren.

I 2020 barsler de med ikke færre end tre udgivelser, der viser bandets legende tilgang til al slags musik.

Der er samarbejdet med den Berlin-baserede Taïga String Quartet, der blander nordiske klange, minimalistisk klassisk musik, jazz og electronica i en stor livsbekræftende smeltedigel.

Der er samarbejdet med Signe Bisgaard og Aarhus Jazz Orchestra i genfortolkningen af bandets DMA-nominerede album Kiss Your Darlings.

Og så er der samarbejdet med sangskriveren Thomas Madsen,  hvilket viser gruppens kærlighed til kreativ popmusik blandet med solistiske og improviserede elementer.

Kort sagt er I Think You’re Awesome et kreativt kraftværk, der med kærlighed og spilleglæde udfordrer og begejstrer.

Praktisk information
Koncerten foregår i Musikhusets Foyer for et siddende publikum. Der er maksimalt plads til 330 koncertgæster, så der er sikret god luft mellem folk. Det er tilladt for grupper, som i forvejen har tæt kontakt, at sidde på sammenhængende pladser.

Der er indgang til koncerten via dørene ved Musikhusets café og separat udgang. Gæster får anvist en nummereret stoleplads i foyeren, inden de træder ind i Musikhuset. Gæster kan følge de opsatte skilte og personalets anvisninger, når de ankommer.

Det er muligt at forsyne sig med drikkevarer i Musikhusets café, inden koncerten begynder.

Gæsterne opfordres til at komme i god tid, så kødannelse så vidt muligt undgås.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus