Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. april 2024
Kl. 19.30 - lør Kl. 16.30

INSIDEREN

Efter kæmpesucces på verdens største kulturfestival, Edinburgh Fringe, hvor forestillingen vandt den prestigefyldte The Scotsman’s Fringe First Award, vender INSIDEREN nu tilbage til Teater Katapult i Aarhus, inden den skal videre ud i verden.

LYDEN AF GRÅDIGHED

Kom helt ind bag frontallapperne på et menneske, som bidrager til en af verdenshistoriens største svindelsager. Oplev den første rus, da millionerne begynder at tikke ind på kontoen, og kniven, der bliver sat for struben, da tæppet bliver revet væk under ham. Hvordan ender man i den forkerte ende af historiebøgerne, og hvordan ser rejsen fra regelrytter til røver ud?

I INSIDEREN møder vi en ambitiøs skatteadvokat og familiefar, som bliver involveret i et kriminelt edderkoppespind i en større bank. På et tidspunkt beslutter han sig for at skifte side og hjælper politiet med at fælde et omfattende netværk af bagmænd. Et netværk af bagmænd, der sugede mindst 410 milliarder ud af de europæiske statskasser og som viste sig at have tilknytning til nogle af verdens største banker.

I NÆRKONTAKT MED GENIALITET, GRÅDIGHED OG 3D-LYD.

Publikum er med i insiderens transformation på nærmeste hold via høretelefoner i et 3D-lydlandskab. Hvordan retfærdiggør man at stjæle milliarder fra velfærdssamfundet? Fra skolebørn, kræftsyge, ældre – dig og mig? Teater Katapults egenproduktion INSIDEREN er en forestilling om bedrag, genialitet og grådighed – inspireret af det tyske kronvidne i den stadig aktuelle gigant svindelsag om udbytteskat!

OBS! Stroboskoplys og teaterrøg bliver brugt i INSIDEREN

SPILLEPERIODE
8. – 10. + 12. april på dansk
11. + 13. april in english

TIDSPUNKT
MANDAG – TORSDAG 19.30
FREDAG – LØRDAG KL. 16:30

 

Finder sted: Godsbanen