Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. oktober 2021
Kl. 18.30 - 22.15

INTIMKONCERT: ANNE DORTE MICHELSEN + 3 RETTERS MENU

Vindanmark byder på en eksklusiv intimkoncert med ANNE DORTE MICHELSEN SOLO + 3 retters menu,  inklusiv en lækker vinmenu.

Forret: Mandler, brød, dip, ansjoser og grønne tomater.
Hovedret: Svamperisotto med peberbacon og grønt
Dessert: Bagte blommer og creme chantilly

Til dem der ikke kender ANNE DORTE MICHELSEN, så læs  med her:

ANNE DORTE MICHELSEN

Popstjerne, sangskriver, humorist, debattør, Anne Dorte Michelsen har mange ansigter og mange navne, og hun har igennem hele sin omfattende og produktive karriere set både langt ind i sig selv, og vidt ud over verden.

Det hele startede med gennembruddet som sanger og sangskriver i popgruppen Tøsedrengene, hvorfra numre som ”Bruge og bruges” og ”Ud under åben himmel”, i selskab med mange andre af gruppens største hits, for længst er blevet folkeeje.

Herfra fortsatte Anne Dorte Michelsen med succes som solist, både herhjemme, i Japan, Norge og Sverige, og udgav en række albums, hvor hun rendyrkede en intens, sart og inderlig tone. Sange som ”Snebær og kastanjer”, ”Før eller siden” og ”Jeg har lagt mine våben” står i dag som klassikere, og er sammen med flere andre af Michelsens numre, blevet genindspillet af kolleger både ude og hjemme.

I 90’erne sprang Anne Dorte Michelsen ud som humorist og satiriker. Først med den ægteskabsakopalyptiske ”En lykkelig familie” og siden med gruppen Venter på far, hvis listige schlagere om livet med støvekost og kittel, blev et overraskende hit, og sange som ”Der er altid noget at gøre for en husmor” sneg kønsrolledebatten ind ad bagdøren hos det til tider feministforskrækkede danske folk. I 2009 supplerede Michelsen sin samfundskritiske sang-portefølje med finanskriseshowet ”Akut Cabaret” hvorfra vi møder den fritstillede, fraskilte, 50-årige kvinde, i sangen om, at det hele ikke er noget problem, men bare ”En udfordring”.

I det nye årtusind har Michelsen desuden udgivet en række soloalbums, med sange, der kredser om det voksne liv og kunsten at bevare roen og overblikket samt modet til at turde miste det igen. Smukke ballader og hymner som ”Hej far”, ”Hvis du vidste” og ”Magt og afmagt” vil folde sig ud under koncerten, side om side med ungdomsværker som ”Fortrolighed” og ”Sne under lygten”.

Kun 50 billetter til salg!

18:30 – 18:40       Du bliver seatet og får forret og et glas cava dertil.
19:00 – 19:30       Du får din hovedret og et godt glas vin der er matchet til maden.
19:30 – 20:00       Du får dessert og et glas dessertvin dertil.
20:10 – 20:20       I bliver seatet i hallen af personalet.
20:30                     ANNE DORTE MICHELSEN intimkoncert 1. set
21:15                     Pause
21:30                     ANNE DORTE MICHELSEN intimkoncert 2.set
22:15                     Tak for i aften

 

Finder sted: Vindanmark