Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. juli 2021
Kl. 20.00 - 21.45

Intimkoncert med Marie Carmen Koppel & Benjamin Koppel

Marie Carmen Koppel og Benjamin Koppel gæster VinDanmark under jazzfestivalen 2021

Med fokus på jazzsaxofonen ved dette års Aarhus Jazz Festival skruer VinDanmark op for lækkerierne med en intim og eksklusiv jazzoplevelse med søskendeparret Marie Carmen Koppel og Benjamin Koppel.

VinDanmark præsenterer en enestående jazzoplevelse for 100 hurtige publikummer, når Marie Carmen Koppel og Benjamin Koppel den 12 og 13 juli gæster de hyggelige lokaler på havnen til to intime og eksklusive koncerter.

I anledning af Aarhus Jazz Festivals fokus på saxofonen på årets jazzfestival, faldt valget som det første på søskendeparret Marie og Benjamin. Benjamin Koppel og Marie Carmen Koppel udgav i  2010 det uforglemmelige jazzalbum ”Brooklyn Jazz Sessions”.

Albummet er indspillet i New York City, musikken er komponeret af stjernesaxofonisten Benjamin Koppel, mens tekst og lyrik udelukkende er forfattet af Marie Carmen Koppel. Foruden at være Danmarks nok mest kendte gospel- og soulsanger, er Marie Carmen Koppel også en fremragende jazzsangerinde, hvilket hun for alvor viser på albummet ”Brooklyn Jazz Session”, som koncerterne på VinDanmark tager afsæt i.

 

Finder sted: Vindanmark