ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. oktober 2022
Kl. 18.30 - 23.59

Intimkoncert med Moonjam

Kun en halv times kørsel fra Aarhus finder du et idylisk, maritimt åndehul.

Kaløvig Badehotel er placeret i naturskønne omgivelser, og lige udenfor vinduerne vipper bådene i Kaløvig Bådehavn med de smukke Mols Bjerge i baggrunden.

Udover at være et fantastisk helle langt fra stress og jag er Kaløvig Badehotel også kendt for sine intimkoncerter med fremtrædende kunstnere som eksempelvis Malte Ebert, Sko og Torp og Anne Linnet.

Fredag den 7. oktober kan du se frem til at synge og danse med, når MOONJAM afholder intimkoncert på badehotellet.

Derudover byder aftenen også på en lækker 3-retters menu, liflige vine, kølige drinks og en formidabel efterfest med DJ.

Musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne.

Men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide, at det der opstår live, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere spiller med ekvilibristisk ekspertise, kan tage dig på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister.

Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden…!

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år – med mere end 60 koncerter om året – hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen.

 

Finder sted: Kaløvig Badehotel