Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. juli 2021
Kl. 11.00 - 13.00

Jacob Venndt & Peter Vuust

Jazz for bas og mundharpe
Tilbring en eftermiddag i selskab med Jacob Venndt på mundharpe og bassist Peter Vuust, der sammen vil fortolke både jazzstandarder og egne kompositioner.
Jacob Venndt er noget af en multiinstrumentalist, hvor mundharpen blot er ét af de instrumenter, han excellerer i. Jacob Venndt har gennem årene medvirket på et utal af album og også udgivet nogle i eget navn, blandt andre Jacob’s Scrapbook og Jacob Venndt Group. Han har en særegen evne til at formidle sin musik med stor passion og lyrisk udtryk. Derudover er han særligt kendt for at udvikle såkaldte performance jam sessions, hvor han blander kunstneriske udtryk som både musiker og performer.
Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han har spillet på mere end 90 plader og med adskillige internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest CD’en Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

 

Finder sted: Salling ROOFTOP