Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. november 2021
Kl. 18.00 - 19.30

Jakob Thrane

Komiker Jakob Thrane indtager Danmark i fuld sprint med nyt comedyshow  

Jakob Thrane, der blandt andet er kendt fra Stor mester og comedy serien Umage, er klar til at give danskerne en bragende comedy overhaling med sit nye show Hurtig, som han indtager landevejen med i efteråret. Tingene er gået langsomt forlænge nu. Rigtig langsomt. Vi har brug for noget fart- og det får Danmark i Jakob Thranes nye comedy show. Det kommer nemlig til at gå rigtig stærkt! Men selvfølgelig ikke hurtigere, end at der er plads til at grine og trække vejret undervejs. De seneste år er det også gået hurtigt for komiker Jakob Thrane, der har accelereret fra at optræde på de lokale comedy scener på Fyn til at være med forfatter og skuespiller i den musikalske comedy serie Umage og deltager i den seneste sæson afsnit-programmet Stormester.

Hurtig er ikke kun et show i højt tempo, det er også et show om tid, og manglen på samme. Om hvordan livet kan føles som om, det går så hurtigt, at man nærmest ikke selv når at opleve det, men sandet kan gå så langsomt, at man føler sig som et barn igen, på bagsædet på vej til Norditalien uden anden underholdning end en gammel Shubidua CD på bilanlægget. Det er et show, om at ville løbe hurtigere og hurtigere, men at have et knæ, der siger “ellers tak”. 

Om at prøve at finde ro ved at fiske, men ikke turde slå fiskene ihjel. Om at flytte sammen med sin kæreste, renovere en lejlighed, få en meget lille hund og mange mange mange flere ting. Hvis du, efter at have læst alt det her, sidder tilbage medfølelsen: “Puha det lyder lidt for hurtigt for mig,” så kan du trøste dig med, at det trods alt er hurtigt overstået.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus