Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. juli 2023
Kl. 14.00 - 16.00

James Loveless, Uffe Steen, Peter Vuust, Mikkel Vuust

Eminent bluessanger synger jazz

Denne eftermiddag kan du tilbringe i selskab med den amerikansk-fødte sanger James Loveless, der uden tvivl er en af landets allerbedste bluessangere.

Ved denne specielle koncert bevæger han sig over grænserne ind i jazzens land med fortolkninger af kendte jazzklassikere i selskab med nogle af Danmarks mest anerkendte jazzmusikere. 

James Loveless er bedst kendt i front for aarhusianske Shades of Blue, der sidste år kunne fejre 30 års jubilæum. Gennem årene har bandet turneret Danmark tyndt, og Shades of Blue’s unikke koncerter blev sidste år belønnet med en Danish Music Award for årets bedste liveband på bluesscenen.

Selvom bluesrødderne aldrig fornægter sig i James Loveless’ sang, har han også tidligere i karrieren taget jazzen under kærlig behandling. I en årrække var han fast solist i Klüvers Big Band og turnerede med bigbandet i Skandinavien og Rusland. I de senere år har han desuden været at finde på scenen sammen med sin søn Shaka Loveless. 

Uffe Steen er en af Danmarks bedste guitarister kendt for en helt speciel og vild teknik, der skyldes, at han vender guitaren omvendt. Han har i sin lange karriere spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne og er som instrumentalist kendt for sit indfølte og medrivende spil. Han har med sine CD´er med blandt andre Adam Nussbaum på trommer opnået international anerkendelse.  

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede side-men. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet syv album i eget navn. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song. 

Mikkel Vuust er en af landets mest talentfulde unge trommeslagere. Han har til trods for sin unge alder spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. Han studerer p.t. på Manhattan School of Music i New York og er CD-aktuel med albummet Further To Fly sammen med 5 x Vuust.  

 

 

Finder sted: Salling ROOFTOP