Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juli 2021
Kl. 13.00 - 15.00

Jazz in Generations

Original jazz med stor kunstnerisk spændvidde
Under overskriften Jazz in Generations venter et frugtbart musikalsk stævnemøde mellem Aarhus og Berlin. Du kommer til at opleve den tårnhøje kvalitet og store kunstneriske spændvidde, der findes  lige nu i aarhusiansk jazz på tværs af generationer.
Ud over at være første altsax i Aarhus Jazz Orchestra er Kati Brien en af den berlinske jazzscenes store profiler. Hendes både energiske og lyriske saxofonspil – som kan høres med Kati Brien’s Dream Band – klinger både traditionsbevidst og fremtidsorienteret.
Dan Hjorth er en pianist med en stor kærlighed til improvisation, spiritualitet og harmonik. Hans spirituelle og smukke klaverspil kommer til udtryk i Dan Hjorth Trio med Jens Mikkel Madsen og Thomas Eiler.
Trioens fundament skabes af bassisten Torben Bjørnskov, der med dybe rødder i det melodiske nordiske har haft lange samarbejder med amerikanske og engelske musikere. Samarbejder, der har ført ham ud på de helt store internationale scener som f.eks. North Sea Jazz i Haag og Royal Festival Hall i London.
Trioen medbringer til koncerten deres egne originale kompositioner til denne ganske særlige konstellation.

 

Finder sted: Gyngen