Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. marts 2024
Kl. 19.30 - 21.00

JAZZ MELLEM LINJERNE

I anledning af Århundredets Festival sættes forfatter og postdoc Anne Green Munk i stævne med digter Peter Laugesen og Aarhus Jazz Orchestra i hybridkoncerten Jazz Mellem Linjerne.

Koncerten, der mest af alt minder om en live podcast, tager publikum gennem lyrikkens møder med jazzen i kulturhistorien og præsenterer en levende legende optræde med et af landets førende bigbands. Den musikalske oplevelse skræddersys af arrangør og komponist Søren Møller i tæt samarbejde med Munk og Laugesen, der i fællesskab forener skarp kulturformidling, underfundig lyrik og musikalske perler på række.

Med mere end 50 digtsamlinger bag sig har Peter Laugesen i helt fysisk forstand sat sit præg på dansk litteratur. Siden debuten i 1967 har han i en fortættet og fortløbende tekststrøm udforsket sproget og dets muligheder for at gengive oplevelsen af verden, som den ser ud fra Brabrand, hvor Laugesen bor. Med sin musikalske sans for rytme og timing har han gennem karrieren været i tæt kontakt med musikere på et utal af udgivelser og liveoptrædener.

Anne Green Munk er mag.art. og ph.d. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet. Hun har undervist i kreativ skrivning på Karen Blixen Museum, ved Université de Paris 8, på Legon Universitet i Ghana og på Aarhus Universitet, hvor hun er ansat som post.doc. Munk er også foredragsholder og forfatter til en række artikler om litteratur og kunst og tidligere kulturskribent ved Dagbladet Information.

 

Finder sted: Aarhus Universitet