Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. september 2023
Kl. 20.00 - 22.00

JENS FISKER TRIO FEAT. OLGA AMELCHENKO

Hjemmeside
Hjemmeside

Den erfarne jazzguitarist Jens Fisker præsenterer en forfinet lyd og en kreativ stemme, der bærer præg af hans inderlige kærlighed til jazztraditionen. Musikken fremhæver klare tråde til beboppen, samtidig med at den subtilt reflekterer den nordiske klang fra Jens Fiskers nordjyske baggrund.

Trioen har spillet utallige koncerter siden 2016 på festivaler, jazzklubber og turnéer både i ind- og udland. “Jens Fisker bruger trioen som et aktiv, et levende organ der ånder musikken. Det er ekstremt behagelig og responsiv jazz fra tre musikere, der aldrig bliver kedelige eller forudsigelige. De har altid noget at fortælle. Paysage er et solidt jazzalbum, der fortjener at blive hørt.” – Niels Overgård / JazzNyt

Den nordjyske guitarist er blevet inspireret til at invitere den karismatiske og yderst inspirerende Olga Amelchenko (altsaxofon) med på denne turné gennem tidligere samarbejder. Jens Fisker søger gennem samarbejdet med sin trio og Olga Amelchenko en lyd og et udtryk, der skaber musikalsk fællesskab, nærvær og et organisk output.