Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. september 2020
Kl. 20.00

Jens K Duo på Cafe Støj

Jens K – en legende pop-poet der indrammer fortid og nutid

Den Københavnske singer/songwriter Jens K er efter et år i en skurvogn på Nordvestsjælland og 14 dage i et studie i Berlin klar med sit femte album ‘Skarpladte Drømme’. Det er blevet til en udsøgt samling blåtonet pop i grænselandet mellem melankoli, livsglæde, sorg og kærlighed fra den 54-årige singer/songwriter, der i den bedste do-ityourself- tradition insisterer på at gøre det meste selv. Inklusive udgivelsen på egen label.

 

Nu kigger Jens K forbi Cafe Støj i godt selskab med sin makker guitaristen Flemming Borby.

Jens K er født i 60’erne, er barn af 70’erne og var ung i de tidlige 80’ere, hvilket giver et smukt ekko i både musik og lyrik. Her lever inspirationen fra så forskellige kunstnere som The Sweet, George Harrison, Jørgen og Grethe Ingmann, Leonard Cohen, John Mogensen og Bob Dylan side om side med hans personlige erindringer fra Københavner-forstaden Hvidovre.

 

Jens K’s seneste album, Skarpladte Drømme, er blevet taget godt imod af de danske anmeldere:

4 stjerner i Gaffa

5,5 stjerner i Side 33 ” Dette album bør reelt fremstå som Jens K´s svar på Lars Hugs Kysser himlen farvel for så helstøbt et værk er der rent faktisk tale om”,”Snublende nær et mesterværk indenfor genren”,”Jeg tvivler meget stærkt på at der kommer en bedre dansk popplade i år”,”Mon ikke der ligger en årets Steppeulv på lur derude”

4 hjerter i Politiken ”Poetisk outsider”,”Heltene fra Sort Sol til CV til Bowie står diskret i kulissen”,”På et fint album spreder Jens K med omhu poetiske stemninger båret oppe af præcis erindringskunst”

 

Finder sted: Cafe Støj