Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. december 2021
Kl. 16.00 - 23.59

Jesper Lundgaard Julekoncert 2021

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

Vi beklager at måtte meddele, at koncerten med Jesper Lundgaard er aflyst. Vi havde glædet os til at byde jer velkommen, men corona-restriktionerne gør, at det desværre ikke er muligt.

Vi har sendt en mail til alle billetkøbere med nærmere info. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Du kan læse mere om refusion af billetter her.

———————————————————————————————–

Jesper Lundgaard vender i år tilbage til Musikhuset Aarhus med sin traditionsrige julekoncert. En koncert fyldt med alt det bedste fra julens univers. Årets gæstesolist er den pragtfulde sangerinde Jeanette Bonde, der med sin smukke vokal tilfører oplevelsen et drys af gospel og pop, og sammen med Jesper blænder op for en magisk, musikalsk oplevelse krydret med minder fra den danske jul og anekdoter fra Jespers eget liv.

Iført rød veloursmoking finder Jesper Lundgaard sin indre Michael Bublé frem og indtager Rytmisk Sal i allerbedste crooner-stil og en god portion charme. Garanteret er store øjeblikke med den store stemme. Glæd dig til en magisk december-eftermiddag med skønsang, nærvær og stemning fra øverste julehylde – i selskab med alletiders Jesper Lundgaard.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus