Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. november 2023
Kl. 18.00 - 20.00

John Harmsen

Gå ikke glip af en super inspirerende og underholdende foredrag med John Harmsen

Glæd dig til at møde én af landets bedste formidlere. Med masser af humor giver John Harmsen dig inspiration til at ændre mind-set og få en mere optimistisk tankegang og attitude. En aften for alle de glade og positive – og de der gerne vil være det!

Positive bivirkninger included
“GLAD – MED VILJE”-foredraget handler om, hvordan vi med enkle metoder hurtigere får en positiv tilgang til de store og små problemer og udfordringer, der rammer os. En tilgang, der hjælper os til at tage langt bedre beslutninger i livet. Du får redskaber til at inspirére dig selv og dine omgivelser, så vi undgår at havne i gruppen som “langtids-skuffede”, men i stedet tager ansvar for egen positivitet og glæde. Derudover vil John dele rørene personlige historier, der får de fleste problemer til at virke ret ligegyldige.

At være Glad med Vilje er både en livsstil og et arbejde, der skal gøres. Med Johns værktøjer, er det nemt at komme i gang, og du mærker hurtigt en gladere hverdag. Vær dog opmærksom på at følgende “bivirkninger” kan forekomme:

– Du lever længere og er mindre syg
– Du bliver mere effektiv, mere kreativ og skaber bedre resultater
– Du vender hurtigere modgang til medgang og håndterer forandringer mere konstruktivt

En gladere Ole Henriksen?
Foredraget serverer en inspirerende kombination af forskning, erfaringer og værktøjer tilsat masser af humor. Det gør John Harmsen så overbevisende, at selveste Ole Henriksen har udtalt: “You blew my socks off med din historie, John. Du er den vildeste inspiration”.

Hvis dette foredrag kan inspirere Ole Henriksen – som er pænt glad i forvejen – hvad kan det så ikke gøre for os andre…?

Om John Harmsen
John Harmsen er én af Danmarks mest erfarne foredragsholdere og har med indsigt i mere end 20 år inspireret mennesker til et bedre arbejdsliv og rådgivet ledere til at skabe bedre arbejdspladser. John har også skrevet de populære bestsellere Verdens Bedste Kollega, Kender du typen og senest GLAD – MED VILJE.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus