ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. december 2022
Kl. 18.00 - lør Kl. 23.00

JULEFROKOST PÅ THORS MØLLE

Hjemmeside
Hjemmeside

Ønsker I en rolig & stemningsfuld aften med smagen af julen 2022? En aften med tid til at runde året af med gode venner, familie – eller måske som virksomhed? Kom til Jul på Thors Mølle!

Har du samarbejdspartnere, kunder, kolleger eller medarbejdere, som har gjort en forskel i dit 2022? Er I en familie som ses alt for sjældent? Eller er det din tur til at ringe til et hold gode venner og tage initiativ til ‘lidt ekstra’ i den travle juletid?

I kan være få eller flere – uanset hvor mange I er, så er vores bud på en afslappet julefrokost måske noget for jer. Den gamle Mølle er indbegrebet af gammeldags julestemning. Midt i skoven med tændte stearinlys på smukt dækkede borde, julestemning over alt – og med julens gastronomiske klassikere med et nutidigt twist på tallerkenen …

Hos os er der tid & ro. Vi serverer vores julefrokost som hyggelig ‘delemad’ ved  bordet – uhøjtideligt og lagt fra stressende buffeter  – og giver jer mulighed for selv at sætte tempoet, så I både kan lade Julefrokosten på Møllen fortsætte i Aarhus eller runde af hos os med kaffe/te og måske en drink eller et ekstra glas vin.

 

Finder sted: Thors Mølle