Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. december 2020
Kl. 13.00 - 23.59

Julekoncert med Aarhus Jazz Orchestra & Bobo Moreno

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

Vi beklager at måtte meddele, at koncerten med Aarhus Jazz Orchestra og Bobo Moreno er aflyst. Vi havde glædet os til at byde jer velkommen, men corona-restriktionerne gør, at det desværre ikke er muligt.

Vi har sendt en mail til alle billetkøbere med nærmere info. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Du kan læse mere om refusion af billetter her.

—————————————————————————–

Kom og vær med når Aarhus Jazz Orchestra og Bobo Moreno spiller julen ind. Det bliver en storslået og fantastisk koncert.

Der er garanteret ægte julestemning på allerbedste vis, når Musikhuset byder publikum indenfor til en julekoncert med masser af blæs og swing. En af Danmarks absolut bedste croonere og entertainere, Bobo Moreno, vil sammen med dirigent Nikolai Bøgelund præsentere publikum for en perlerække klassiske julehit i storslåede og rå-swingende bigband arrangementer.

Bobo Moreno er kendt for sin evne til at begejstre publikum, og hans klangfulde og alsidige stemme går lige i hjertet. Siden slutningen af 1980’erne har han sunget sig længere og længere ind i musikelskeres bevidsthed, og med godt 30 år på bagen, er Bobo Moreno en erfaren herre. Gennem tiden har han været med i flere big bands, ligesom han har arbejdet sammen med store danske navne som D-A-D, Sanne Salomonsen og Birthe Kjær.

Byens bedste bigband

Aarhus Jazz Orchestra blev grundlagt i 1977 af jazzlegenden Jens Klüver og spiller hvert år 80-90 koncerter for publikum i alle aldre. I Aarhus Jazz Orchestra sidder nogle af Danmarks bedste jazzmusikere, og orkesteret har gennem årene arbejdet sammen med nogle af de største jazzikoner i vor tid, herunder Kurt Elling, John Scofield, Cæcilie Norby, Indra, Jamie Cullum, David Sanborn, Melody Gardot – og selvfølgelig Bobo Moreno.

Kom og vær med, når Aarhus Jazz Orchestra får julen til at swinge og sammen med Bobo Morenos flotte vokal løfter julesangene til nye højder i Musikhusets Store sal den 15. december.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus